Fiskalna kasa Imin D4

Elektronska Fiskalizacija /eFiskal

Fiskalizuj se na vreme. Došlo je vreme za e-fiskalizaciju. Tu smo da vam pomognemo da što pre pređete na elektronsku fiskalizaciju.

Odaberite softversko rešenje po svojoj meri za samo 1.200,00rsd/mesečno+PDV. Cena uređaja uskoro.

Uredja namenjen za ugostiteljske objekte, pekare, prodavnice široko potrošnje, itd.

Imin D4 je multifunkcionalni desktop POS visokih performansi. Može se lako povezati sa spoljnim uređajima kao što su fioke za gotovinu, bar-kod skeneri. Seiko štampač sa auto sekačem. Širina trake 80mm

Specifikacija uređaja: rezolucija 1920*1080; display 15.6”,  processor: Quad-Core ARM Cortex-A17,1.6 GHz, Memorija: 2GB RAM+ 16GB ROM, 4GB RAM+16GB, OS Android 11 Upgrade

Kupovina: dostupno na stanju. Cena uskoro

 

Odaberite softversko rešenje po svojoj meri za samo 1.200,00rsd/mesečno+PDV. Cena uređaja uskoro.

Moderno Softversko rešenje

Idelno za razne maloprodajne objekte kao što su: apoteke, lekarske i stomatološke eordinacije, hoteli, prodavnice auto djelova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvećare, tj za sve one koji moraju izdati elekronski fiskalni račun.

Podrška 24/7/365

Našim poslovnim korisnicima garantujemo sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo.

Pri razvoju novih usluga, eFiskal se vodi činjenicom da svaka kompanija, u zavisnoti od obima posla i delatnosti koju obavlja, ima specifične potrebe, zbog čega smo kreirali programsko rešenje po meri svakog biznisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *