Elektronska Fiskalizacija

Fiskalna kasa bez ugovorne obaveze. Unapredi svoje poslovanje sa eFiskal softverskim rešenjem. Softverska fiskalna kasa za samo 1.200,00din/mesečno+PDV. Fiskalna kasa je sada Elektronski fiskalni uredjaj

Softverska fiskalna kasa za samo 1.200,00din/mesečno+PDV.

ELEKTRONSKA FISKALIZACIJA za vise informacija pozovite 011 4444 599

Fiskalne kase kakve su nam ranije bile poznate, prestale su da se koriste sa 30. Aprilom 2022. godine a na prodajnim mestima njih de zameniti EFU (elektronski fiskalni uređaj) sa odgovarajudim softverom.

Elektronski fiskalni uređaj (EFU) može biti bilo koji uređaj (kompjuter, smartphone, All-in-One, tablet, itd) koji u sebi ima instaliran softver (e-Fiskal) za dvosmernu komunikaciju sa Poreskom upravom Srbije. Račun potpisan vašim bezbedonosnim elementom se prilikom izdavanja putem softvera, šalje Poreskoj upravi koja isti verifikuje, tj overava i šalje nazad na štampu.

Usluga e-Fiskal je idelna za maloprodajne objekte kao što su: apoteke, lekarske i stomatološke ordinacije, fotokopirnice, prodavnice široke robe, prodavnice auto delova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, taksi službe, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvedare, tj za sve one poreske obveznike koji moraju izdati fiskalni račun a koji su obuhvadeni Zakonom o fiskalizaciji.

Kako bi smo poslovnim korisnicima garantovali sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo, nudimo moderno i stabilno e-Fiskal rešenje.

Mozete pogeldati WIN Fiskal softversko resenje.

Osim standardnih i naprednih funkcionalnosti koje eFiskal poseduje, eFiskal je mogude povezati sa ostalim softverskim rešenjima koje sada koristite u vašim maloprodajnim objektima što de vašim zaposlenima omoguditi lakši rad nakon 30. Aprila 2022.

Funkcionalnosti koje eFiskal poseduje:

1. Izdavanje gotovinskih računa;
2. Izdavanje korektivnih računa;
3. Unos artikala i usluga po grupama;
4. Unos, uređivanje i ažuriranje kupaca i dobavljača;
5. Odobravanje popusta;
6. Praćenje stanja zaliha;
7. Unos inventar/robe;
8. Podešavanje različitih oblika plaćanja (kartica, gotovina, virmansko plaćanje);
9. Izveštaj za knjigovodstvo;
10. Izvoz (Export) podataka u csv file;
11. Mogućnost slanja SMS reminder (podsetnik) za rezervacije, zakazane termine, itd.

Unapredite svoje poslovanje, bez ugovorne obaveze. Fiskalizujte se na vreme. Softverska fiskalna kasa za 1.200,00din/mesečno+PDV. Za sve klijente koji se odluče za naše softversko rešenje obezbedili smo pregršt funkcionalnosti.

Softversku e-Fiskal licenu (EFU) možete koristiti na bilo kojem uređaju koji se nalazi u nekom od vaših maloprodajnih objekata.

Ponudom je obuhvadena instalacija softvera na svim lokacijama u terminima koje dogovorimo. Takođe, kako bi se vaši zaposleni što brže i bolje upoznali sa e-Fiskal softverskim rešenjem, ponudom je obuhvaden trening odnosno kurs ovlašdenog predstavnika e-Fiskal-a sa vašim zaposlenima.

Mi vodimo računa o tome da postoji stalna usklađenost sa zakonskim promenana koji se automatski nadgrađuju u softverskom rešenju koje koristite u vašim maloprodajnim objektima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *