Elektronska Fiskalizacija

Fiskalna kasa namenjena za sve delatnosti. Fiskalizuj se na vreme. Došlo je vreme za e-fiskalizaciju. Tu smo da vam pomognemo da što pre pređete na elektronsku fiskalizaciju.

Softverska fiskalna kasa za samo 1.200,00din/mesečno+PDV.

Verujemo da ste upoznati da je elekrtonska fiskalizacija u Srbiji u toku. Poreska uprava Srbije odredila 30. April 2022. kao krajnji rok za implementaciju i prelazak na novi sistem poslovanja pa smo tako i mi kao firma razvili programsko tehničko rešenje e-Fiskal koje de vašoj kompaniji omoguditi da veoma lako i jednostavno kreira fisalni račun i najlagodnije pređe na novi sistem rada.Elektronska Fiskalizacija

Novi sistem poslovanja. Unapredi poslovanje, bez ugovorne obaveze. Fiskalizuj se na vreme.

Elektronski fiskalni uređaj (EFU) može biti bilo koji uređaj (kompjuter, smartphone, All-in-One, tablet) koji u sebi ima instaliran softver (eFiskal).

Moderno Softversko rešenje

Idelno za razne maloprodajne objekte kao što su: apoteke, lekarske i stomatološke eordinacije, hoteli, prodavnice auto djelova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvećare, tj za sve one koji moraju izdati elekronski fiskalni račun.

Podrška 24/7/365

Našim poslovnim korisnicima garantujemo sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo.

Pri razvoju novih usluga, eFiskal se vodi činjenicom da svaka kompanija, u zavisnoti od obima posla i delatnosti koju obavlja, ima specifične potrebe, zbog čega smo kreirali programsko rešenje po meri svakog biznisa.

Elektronska fiskalizacija

Novina sa kojom se svi privredni subjekti na teritoriji Rep. Srbije prvi put susredu a naše softversko rešenje (e-Fiskal) je spremno za pouzdan i jednostavan rad za novu fiskalizaciju.

Usluga e-Fiskal je idelna za maloprodajne objekte kao što su: apoteke, lekarske i stomatološke ordinacije, fotokopirnice, prodavnice široke robe, prodavnice auto delova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, taksi službe, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvedare, tj za sve one poreske obveznike koji moraju izdati fiskalni račun a koji su obuhvadeni Zakonom o fiskalizaciji.

Unapredite svoje poslovanje, bez ugovorne obaveze. Fiskalizujte se na vreme. Softverska fiskalna kasa za 1.200,00din/mesečno+PDV.

Softversku e-Fiskal licenu (EFU) možete koristiti na bilo kojem uređaju koji se nalazi u nekom od vaših maloprodajnih objekata.

Pravilnik za izdavanje bezbedonosnog elementa

Elektronska Fiskalizacija počela je 01. novembra 2021 i rok za prelazak na istu je 30.april 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *