Fiskalni uređaj Imin D1

Usluga e-Fiskal je idelna za maloprodajne objekte kao što su: pekare, butici, apoteke, lekarske i stomatološke ordinacije, fotokopirnice, prodavnice široke robe, prodavnice auto delova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, taksi službe, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvećare, tj za sve one poreske obveznike koji moraju izdati fiskalni račun a koji su obuhvadeni Zakonom o fiskalizaciji.

Odaberite softversko rešenje po svojoj meri za samo 1.200,00rsd/mesečno+PDV. Cena 51,000 sa PDV

Uredjaj namenjen za ugostiteljske objekte, prodavnice široko potrošnje, apoteke, itd..

Specifikacija uređaja D1 je nova generacija All-in-One POS uređaj sa visokim odzivom ekrana na dodir, brzinom i performansama, predstavlja budućnost visokofunkcionalnog POS-a. 13′ ekran, Android 11 OS

Elektronska fiskalizacija / uredjaj  Imin D1

Novina sa kojom se svi privredni subjekti na teritoriji Rep. Srbije prvi put susrecu a naše softversko rešenje (e-Fiskal) je spremno za pouzdan i jednostavan rad za novu fiskalizaciju.

Kupovina dostupno na stanju. Cena uskoro

Odaberite softversko rešenje po svojoj meri za samo 1.200,00rsd/mesečno+PDV. Cena 51,000 sa PDV

Moderno Softversko rešenje

Idelno za razne maloprodajne objekte kao što su: apoteke, lekarske i stomatološke eordinacije, hoteli, prodavnice auto djelova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvećare, tj za sve one koji moraju izdati elekronski fiskalni račun.

Podrška 24/7/365

Našim poslovnim korisnicima garantujemo sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo.

Pri razvoju novih usluga, eFiskal se vodi činjenicom da svaka kompanija, u zavisnoti od obima posla i delatnosti koju obavlja, ima specifične potrebe, zbog čega smo kreirali programsko rešenje po meri svakog biznisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *