Fiskalna kasa za samo 1200 din/mes+PDV

Uskladite poslovanje za samo 1,200.00 din/mesečno+PDV sa zakonskim propisima. Pouzdan poslovni softver za elektronsku fiskalizaciju. Iskoristite povoljnosti koje Vam nudi naše softversko rešenje. Vaš partner za proces elektronske fiskalizacije.

Softverska fiskalna kasa za samo 1.200,00din/mesečno+PDV.

Idelno za razne maloprodajne objekte kao što su: apoteke, lekarske i stomatološke eordinacije, hoteli, prodavnice auto djelova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvećare, tj za sve one koji moraju izdati elekronski fiskalni račun.

Nova fiskalna kasa za vaš dobar i uspešan početak

U zavisnoti od obima posla i delatnosti koju obavljate kreirano je programsko rešenje po meri svakog biznisa. Našim poslovnim korisnicima garantujemo sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo.

Elektronska fiskalizacije je novina sa kojom se svi privredni subjekti na teritoriji Republike Srbije prvi put susreću i mi smo pripremili softversko rešenje koje je spremno za pouzdan i jednostavan rad za novu elekrtonsku fiskalzaciju.

Osim standardnih i naprednih funkcionalnosti koje eFiskal poseduje, eFiskal je mogude povezati sa ostalim softverskim rešenjima koje sada koristite u vašim maloprodajnim objektima što de vašim zaposlenima omoguditi lakši rad nakon 30. Aprila 2022.

Funkcionalnosti koje eFiskal poseduje:

Izdavanje gotovinskih računa;
Izdavanje korektivnih računa;
Unos artikala i usluga po grupama;
Unos, uređivanje i ažuriranje kupaca i dobavljača;
Odobravanje popusta;
Praćenje stanja zaliha;
Unos inventar/robe;
Podešavanje različitih oblika plaćanja (kartica, gotovina, virmansko plaćanje);
Izveštaj za knjigovodstvo;
Izvoz (Export) podataka u csv file;
Mogućnost slanja SMS reminder (podsetnik) za rezervacije, zakazane termine, itd.

Unapredite svoje poslovanje, bez ugovorne obaveze. Fiskalizujte se na vreme. Softverska fiskalna kasa za 1.200,00din/mesečno+PDV. Za sve klijente koji se odluče za naše softversko rešenje dok traje prelazni (PROMO) period tj do 30.04.2022. odobravamo popust od 50%.

Softversku e-Fiskal licenu (EFU) možete koristiti na bilo kojem uređaju koji se nalazi u nekom od vaših maloprodajnih objekata.

Mi vodimo računa o tome da postoji stalna usklađenost sa zakonskim promenana koji se automatski nadgrađuju u softverskom rešenju koje koristite u vašim maloprodajnim objektima.

Ono što treba da znate – elektronska fiskalizacija

nova fiskalna kasa

Štampa fiskalizovanih elektronskih računa dozvoljena je na bilo kom tipu štampača i slobodan je izbor poreskog obveznika. Ovi štampači ne moraju imati fiskalnu memoriju. Štampa računa se obavlja na termalnom printeru.

Softverska fiskalna kasa za windows desktop i laptop računare, pogledajte

Elektronski fiskalni uređaj (EFU) može biti bilo koji uređaj (kompjuter, smartphone, All-in-One, tablet, itd) koji u sebi ima instaliran softver (eFiskal) za dvosmernu komunikaciju sa Poreskom upravom. Račun potpisan bezbedonosnim elementom se prilikom izdavanja putem softvera, šalje Poreskoj upravi koja isti verifikuje, tj overava i šalje nazad na štampu.

Nova fiskalna kasa za vaš dobar i uspešan početak.

Pogledajte zakon o fiskalizaciji, klikom na link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *